Автор: ДобарГлас

Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

преземено: vistini.com Не постојат западни сојузници постојат само западни интереси! Блиски Исток – во кратко Безбедносната архитектура на Блискиот Исток ја разбранува американската инвазија на Ирак во 2003 година со уривање на сунитскиот режим,...
Писмо од Тито

Писмо од Тито

НАША ДЕМОКРАТСКА ПОРАКА ДО ТИТО!!!!! Некогаш гордо пеевме… Друже Тито ми ти се кунемо! Денес оваа истата песна можеме да ја пееме гордо со полно срце и задоволни сами од себе, само малку изменето…...
Јасмин Хачкиќ -Желби

Не ми треба велосипед или компјутер, јас сакам само кози

објавено на 15.02.2016.г: Хајат телевизија ИСПОЛНИ МИ ЖЕЛБА Момче (16): Не ми треба велосипед или компјутер, јас сакам само кози ОД НИВ ИМАМ ПРИДОБИВКИ: Јасмин, кој со неговото осумчлено семејство живеат во колективен центар...
Makedonija Macedonia

Обраќање на Претседателот на Република Македонија

Обраќање на Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов Среда, 22 Јуни 2016 Почитувани граѓани на Република Македонија, Во изминатите денови имавте можност да ја следите дебатата во Собранието за предлогот на опозицијата за...
Разбивање на балканот -Хибридни Војни - Македонија

Хибридни војни – Разбивање на Балканот

ИНФО: Извонредниот Андреј Корибко во својата студија под наслов Хибридни Војни особено внимание посветува на Балканот и Македонија! За прв пат имаме прилика од еден млад човек да видам реален и над се сеопфатена...

МЕСЕЧЕВА ДИЕТА 2016

Lifestyle » ДИЕТИ објавено: 2009 год.  |  дополнето: 2016 год. ДИЕТА ИЛИ ПОСТ Месечева Диета Запознајте што претставува популарната месечева диета и кога можете да ја практикувате во текот на 2016 година. “Месечевата диета“...
Translate »