Рубрики: Литература

Литература, Книги, Филозофија

Struski veceri na poezijata-2015

Струшки Вечери на Поезијата

Во Струга – Центар на светската поетска елита Струшките вечери на поезијата започнаа со традиционалното читање на , поетско послание на познатиот сириско-либански поет Адонис, кој се обрати во име на сите поети учесници...
Translate »