Рубрики: Богданци

amfaksitida-bogdanci

Без наслов! Богданци

Б О Г Д А Н Ц И Фактот што Богданци е класифицирано во 34-те градски општини, се потврдуваат капацитетите и одличната инфраструктура на подрачјето, Богданци се избори за статусот на современа урбана и...
Translate »