Рубрики: Миравци

amfaksitida-miravci

Нешто убаво од Миравци

М И Р А В Ц И Земјоделците ќе добијат обесштетување од невремето Владината комисија за елементарни непогоди додели 2,8 милиони денари за обесштетување на 255 земјоделски производители од населените места Миравци и Давидово,...
Translate »