Рубрики: Коментар

Разбивање на балканот -Хибридни Војни - Македонија

Хибридни војни – Разбивање на Балканот

ИНФО: Извонредниот Андреј Корибко во својата студија под наслов Хибридни Војни особено внимание посветува на Балканот и Македонија! За прв пат имаме прилика од еден млад човек да видам реален и над се сеопфатена...
Мејнстрим Медиуми Како Оружје

Американците се Зомбирани со Информации од 6 Гигантски Медиумски Корпорации

Превемено од: vistini.com, 07. Јуни, 2016   –  врска   vistini.com Автор: Michael Snyder, 26. Maj, 2016   –   The Economic Collapse   Global Research БИТКАТА ЗА ИДНИНАТА СЕ ПРЕТВОРИ ВО БОРБА ЗА...
Translate »