Рубрики: Погледи

анти-глобализација

Трговија со Органи

РАЗОТКРИВАЊЕ НА АМЕРИКАНСКАТА (ЗАПАДНАТА) ИМПЕРИЈА ИНФО Превод на овој текст е поттикнат од се повеќе бескрупулозната трка кај повеќето за профит, пари и други материјални и нематеријални задоволства. Се плашам дека од силната трка...
sott.net

Сите европратеници позитивни на глифосат Монсанто

превземено од: SOTT.NET Практично сите во Европа се контаминирани со корпорациски ГМО хербициди/пестициди: Сите тестирани европратеници имаа позитивни наоди на глифосат Монсанто ИНФО Ви пренесуваме ексклузивна статијата од SOTT, а се однесува на неодамна...
приралник по демократија

Генетско Произведени Невладини Организации

Цивилно општество како коректив на власта???!!! Тоа е само реклама со која се обидоа да го протнат концептот на цивилно општество и целата приказна околу тоа. Во стварноста цивилното општество служи само идеите кои...
kolumni

Федерализација на Македонија

АНАЛИЗА НА МИРКА ВЕЛИНОВСКА Федерализација на Македонија и договор за шарено име до 8 јули Европскиот ,,експерт“ Ван Хут кој сe уште се мота во македонскиот простор, нe извести дека во земјава ,,се во...
Македонија Русија

Дали САД и ЕУ разбираат кој е нивниот вистински непријател

Интервју ОЛЕГ ШЧЕРБАK, Амбасадор на РУСИЈА во МАKЕДОНИЈА Дали САД и ЕУ разбираат кој е нивниот вистински непријател Нашето партнерство е добар пример на коректни односи на взаемна почит меѓу две држави. Нашата соработка...
stav pogledi kolumni

Запад ќе биде непријател на Русија – без оглед какво и да има уредување како власт

АНДРЕЈ ФУРСОВ: Запад ќе биде непријател на Русија – без оглед какво и да има уредување како власт Последните три-четири години на сите јасно им покажаа – кој не е слеп може да види...
Translate »