Рубрики: Погледи

Се Само За Да Замине Еден Човек

Се Само За Да Замине Еден Човек

Тој човек стана пречка, па затоа на неговиот пример треба да се покаже како поминуваат сите кои ќе се дрзнат да пружат отпор. Одеднаш, се стана дозволено сето онаа што некогаш го осудувавме. Денес,...
Translate »