Рубрики: Патувања

Sochi 2014

Сочи 2014

Зимски Олиписки Игри Сочи 2014 Кога ќе започнат Зимските олимписки игри 2014 во Сочи, ќе се изненадите од: футуристички стадиони ремек-дело на уметноста, сместени покрај морето, восхитувачки поглед на Кавкаските планини кој го имат...
За Македонските Премрежиња

За Македонските Премрежиња

 д-р. Стефан Влахов Мицов „Држава како се гради и брани“- нова книга од Стефан Влахов Мицов Внимание и интерес побудуваат текстовите “Односот кон македонското минато” и “Концепт за иднината на македонската држава“, во кои...

Македонија 2009

МАКЕДОНИЈА 2009 – Година на Искушенија Започна уште една година. Кога бевме малечки едвај чекавме да ни пристигне новата година на санките на виртуелниот Дедо Мраз. Се беше како во бајките, снег до коленици,...
Translate »