Рубрики: Свет

sott.net

Сите европратеници позитивни на глифосат Монсанто

превземено од: SOTT.NET Практично сите во Европа се контаминирани со корпорациски ГМО хербициди/пестициди: Сите тестирани европратеници имаа позитивни наоди на глифосат Монсанто ИНФО Ви пренесуваме ексклузивна статијата од SOTT, а се однесува на неодамна...
Знамето на Победата

Знамето на Победата

Знамето на Победата на Северниот пол Најголемото Знаме на Победата Знаме на Победата од 1056 м2 развеано на Северниот пол како дел од прославата на 71-годишнината од победата во Втората светска војна.
Македонија Русија

Дали САД и ЕУ разбираат кој е нивниот вистински непријател

Интервју ОЛЕГ ШЧЕРБАK, Амбасадор на РУСИЈА во МАKЕДОНИЈА Дали САД и ЕУ разбираат кој е нивниот вистински непријател Нашето партнерство е добар пример на коректни односи на взаемна почит меѓу две држави. Нашата соработка...
stav pogledi kolumni

Запад ќе биде непријател на Русија – без оглед какво и да има уредување како власт

АНДРЕЈ ФУРСОВ: Запад ќе биде непријател на Русија – без оглед какво и да има уредување како власт Последните три-четири години на сите јасно им покажаа – кој не е слеп може да види...
Bilderberg-2015

Билдерберг 2015

Bilderberg 2015 Светските моќници на состанок во Австрија Автор Bel-Mordok Од 11.- 14.06.2015. година околу 140 светски моќници, магнати, политичари, научници и деловни луѓе ќе се соберат зад затворени врати во близина на тиролското...
Sochi 2014

Сочи 2014

Зимски Олиписки Игри Сочи 2014 Кога ќе започнат Зимските олимписки игри 2014 во Сочи, ќе се изненадите од: футуристички стадиони ремек-дело на уметноста, сместени покрај морето, восхитувачки поглед на Кавкаските планини кој го имат...
Translate »