Рубрики: Свет

Ukraina

Украина на крстопат!

Бизарна е случајноста во пресрет на зимските олимписки игри во Сочи во Украина да се случува драматична криза идентична како она што се случуваше при отварањето на летните олимписки игри во Пекинг. Мало потсетување,...
Западот го изгуби чувството за реалност во Украина

Западот го изгуби чувството за реалност во Украина

Изјави шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров Сегеј Лавров изјави дека западните земји го изгубиле чувството за реалност кога станува збор за протестите во Украина, а дел од земјите ги нарече провокатори. Тој истакна...
Translate »