Контакт

Испратете новости или информации за Македонија.

Контакт преку формата подолу, или на адреса: info@dobarglas.info

Може да не контактирате преку пополнување на овој формулар во секое време ако ви треба професионална помош или имате било какви прашања. Можете исто така со пополнување на формата да ни испратите ваши коментари и повратни информации.

Контакт Форма
* означените полиња се задолжителни
Translate »