My Dobar Glas.Com
Dobar Glas Online
М А Г А З И Н

МАРКЕТИНГ

МАРКЕТИНГ

ОГЛАСУВАЊЕ И РЕКЛAМЕН ПРОСТОР
ВО "ДОБАР ГЛАС"

Директна продажба – прием на сите видови огласи
Контакт: +389 34 215 425
info@dobarglas.info

ЦЕНОВНИК за огласен простор во печатеното издание.


Страна

Формат

Црно-бела

Колор

Насловна

см²

   -

    1.50

Внатрешна

см²

  0.50

   0.70

1/1 страна (210x297 мм)

80.00

150.00

1/2 страна (210x153 мм)

40.00

  75.00

1/2 стр. портрет (208x180 мм)

75.00

105.00

1/4 страна

20.00

  40.00

120x82 мм

16.00

  32.00

58x78 мм

10.00

  19.00

Последна

см²

   -

     1.20

Цените се во евра (€)

Рекламни места

ЦЕНОВНИК за огласен простор на сајтот "DOBAR GLAS" ONLINE.
Огласни места на www.dobarglas.info


Позиција Димензии Спецификација Начин на плаќање Цена
1. горе 460x60 * INFO PAKET Фиксен закуп 25,000 ден/мес
2. горе 460x60 останати рубрики Фиксен закуп 10,000 ден/мес
3. десно 180x160 * ИНФО ПАКЕТ CPP Види ценовник
4. горе десно 183x60 сите страници Фиксен закуп 8.000 ден/мес
5. горе лево 162x60 сите страници Фиксен закуп 12.000 ден/мес
6. централно 238x128 насловна Фиксен закуп 9.000 ден/мес
7. лево 160x300 насловна Фиксен закуп 14.000 ден/мес
8. десно 180x60 страни Освен
Насловна, ИНФО
Фиксен закуп 10.000 ден/мес
* ИНФО ПАКЕТ: на сите страници, Насловна, Рубрики, Отворено и сите изданија
* месец се однесува на 30 дена.
   Со договор (место за банер) клиентот може да изврши закуп на различен период.
* Цената 100% се зголемува за банери со политичка содржина
ЗА РОТАЦИОН БАНЕР   Цена по приказ (CPP)
Број на прикажувањаЦена по прикажување
Основна цена0,40 ден/приказ
Преку   50.0000,35 ден/приказ
Преку 150.0000,30 ден/приказ
Преку 500.0000,25 ден/приказ
ПОПУСТИ
Во зависност од периодот на закуп на банер-простор можете да ги искористете следниве попусти:

П О П У С Т И
од 1 до 2 месеци  5%
од 2 до 6 месеци10%
од 6 до 12 месеци20% + гратис изработка на банер
за авансна уплата  5 % 3 дена пред објавување
хуманитарни и културни акции50 %%

Добар Глас Online редакција и огласи: info@dobarglas.info


Можете да се претплатите на PDF или печатено издание "Добар Глас". Во електронска форма можете да преземете само еден текст или целиот број, но сепак најисплатливо е претплата на рок од две години. Во колку пак преферирате печатено издание, одберете достава на домашна адреса.

За претплата на печатено издание јавете се на +389 34 215 425 или испратете e-mail на: info@dobarglas.info

ПРЕТПЛАТА НА ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ

ПРЕТПЛАТА НА ПЕЧАТЕНО ИЗДАНИЕ
Претплата 6 месеци 700ºº ден.
Претплата 12 месеци 1.320 ºº ден.
Претплата 24 месеци 2.420 ºº ден
Даночен број: МК 4030004503393
Депонент: УНИ БАНКА
Девизна сметка: 0270100200217-52482
S.W.I.F.T. УБSMK2X

Сакате ли да се претплатите на "ДОБАР ГЛАС" во печатено издание, можете тоа да го направите овде.
Или да го сторите тоа со уплатница овде.

ПРЕТПЛАТА НА ЕЛЕКТРОНСКО ИЗДАНИЕ
Сакате ли да се претплатите на "ДОБАР ГЛАС" во електронско PDF издание, можете тоа да го направите овде.

Сигурност на електронски трансакции


Sigurno Online kupuvanje
MoneyGram e-gold
 

ОПШТИ УСЛОВИ И ЗАШТИТА НА ПРИВАТНОСТА

EPDG доо
Сектор за претплата
Коле Неделковски 14/11
1480 Гевгелија
МАКЕДОНИЈА
Tel. +389 34 215 425
Email: info@dobarglas.info

 

ИНФО - Претплата

Sigurna online avtorizacija i plakjanje

Dodaj RSS kanal Dodaj na iGoogle Bookmark
За што не објавуваат медиумите, не се ни случило.
ИНТЕРВЈУ
Интервју со
МАКЕДОНСКИ ВЕСТИ
...имаме своја држава ...не постои институција која мисли на иселеништвото.


ВИДЕО ИНТЕРВЈУ
Видео Интервју со ПЕТАР ТЕМЕЛКОВСКИ
Филип Македонецот ...
за нашата иднина...
НА ДЕНЕШЕН ДЕНPascalin

 • BLOG
  World Wide Web

  ЖИВОТ 1.0

  Како да се остане анонимен на web, и секако да се избегне политичко апсење? - Повеќе.

 • MAIL
  Контакт

  Забелешки, мислења и слично можете да оставите во понудениот формулар, или преку електронска пошта Контакт Страна.


 • SHOW
  Search This Site

  За кириличнo пребарување користете Alt+Shift.

 • PROFILE
  Your Profile - ТЕСТ
Агенцииски ВЕСТИ (CNN)


Makedonski Vesti

ВЕСТ ПО ВЕСТ
Курсна листа
НБМ-NBM
Број: - -
продажен курс за:
дд. мм. 2009.
USD00146.3074
EUR00161.4129
GBP00167.3978
CAD00137.6305
AUD00130.9011
CHF00141.3332
 

Ohridska banka


Skopje Alexander the Great Airport | Macedonia

Euro Broker


ИНФО STYLE


КОМПАНИИСКИ НОВОСТИ


JukeBox
Мини плеер
К О Л У М Н А

САМО ЗА ДА ЗАМИНЕ ЕДЕН ...
МАСКА ЗА ЕГОИЗАМ И ...
КОАЛИЦИЈА НА ВЕТУВАЊА
РЕНТИЈЕРИ НА ОКОЛНОСТИТЕ

ВРЕМЕ
Гевгелија 40°C
Find the Weather for any City, State or Zipcode, or Country

FASHION IN MACEDONIA


Хороскоп
       
       
       
...

Секција за превземање
АНКЕТА
Graphic Design