My Dobar Glas.Com
Dobar Glas Online
М А Г А З И Н
Google
BOOKMARK Насловна КИР LAT

ИНТЕРНЕТ

ИНТЕРНЕТ

МАЛА ИНТЕРНЕТ ШКОЛА

 
Хостинг за деловни корисници

Според истражувањето кое веќе неколку години се спроведува во октомври во Хрватска се забележани 1 100 099 интернет посетители.

• 832761 посетител го користи интернетот секој ден , а 240517 посетители го користа интернетот седмично
• 54 % интернет посетители се мажи, а 46 % се жени
• 40% интернет посетители е со возраст од 15 до 24 години, а 45 % е на возраст од 25 до 44 години.
• 25 % од интернет посетителите има завршено виша , висока школа или факултет
• 50% од интернет посетителите се вработени, а 40% има лични месечни приходи поголеми од 3.500 kn - 28.000 ден.


За жал овие податоци не можеме да ги најдеме за Македонија, како би можеле да направиме една компаративна анализа за причините или што е онаа поради кое Македонија не може да ги достигне овие стандарди...

 

ИНТЕРНЕТ ЗАРАБОТКА
Интернет заработка

Страницата е во изработка...
интер-блогер

креатор
[објавено: 0/0/2009]

ИСПЕЧАТИ    ИСПРАТИ


Останати статии од оваа рубрика:

Dodaj RSS kanal Dodaj na iGoogle Bookmark
За што не објавуваат медиумите, не се ни случило.
ИНТЕРВЈУ
Интервју со
МАКЕДОНСКИ ВЕСТИ
...имаме своја држава ...не постои институција која мисли на иселеништвото.


ВИДЕО ИНТЕРВЈУ
Видео Интервју со ПЕТАР ТЕМЕЛКОВСКИ
Филип Македонецот ...
за нашата иднина...
НА ДЕНЕШЕН ДЕНPascalin

 • BLOG
  World Wide Web

  ЖИВОТ 1.0

  Како да се остане анонимен на web, и секако да се избегне политичко апсење? - Повеќе.

 • MAIL
  Контакт

  Забелешки, мислења и слично можете да оставите во понудениот формулар, или преку електронска пошта Контакт Страна.


 • SHOW
  Search This Site

  За кириличнo пребарување користете Alt+Shift.

 • PROFILE
  Your Profile - ТЕСТ
Агенцииски ВЕСТИ (CNN)


Makedonski Vesti

ВЕСТ ПО ВЕСТ
Курсна листа
НБМ-NBM
Број: - -
продажен курс за:
дд. мм. 2009.
USD00146.3074
EUR00161.4129
GBP00167.3978
CAD00137.6305
AUD00130.9011
CHF00141.3332
 

Ohridska banka


Skopje Alexander the Great Airport | Macedonia

Euro Broker


ИНФО STYLE


КОМПАНИИСКИ НОВОСТИ


JukeBox
Мини плеер
К О Л У М Н А

САМО ЗА ДА ЗАМИНЕ ЕДЕН ...
МАСКА ЗА ЕГОИЗАМ И ...
КОАЛИЦИЈА НА ВЕТУВАЊА
РЕНТИЈЕРИ НА ОКОЛНОСТИТЕ

ВРЕМЕ
Гевгелија 40°C
Find the Weather for any City, State or Zipcode, or Country

FASHION IN MACEDONIA


Хороскоп
       
       
       
...

Секција за превземање
АНКЕТА
За Cbox-от
Сервис за почеток...
Повеќе инфо за сервисот
Graphic Design