My Dobar Glas.Com
Dobar Glas Online
М А Г А З И Н

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ

Видеоинтервју со ...
Симнете го новиот Flash player да би го виделе видео материјалот.
Видеоинтервју со ... во кое открива каде и како црпи енергија за своите дела, ја штити својата приватност и секако своите младешки желби. ТЕСТ ПЕРИОД!!!

Оценки/Коментари      Оценете
(Редакцијата ДОБАР ГЛАС Ве моли опцијата коментари да ја користите за изнесување на вашиот став за наведената рубрика, а не за меѓусебно препукување. Како друга опција можете да го искористите и форумот на ДОБАР ГЛАС Forum.Dobarglas.info/ каде слободно можете да се најавите и да дискутирате за било која тема.)

Dodaj RSS kanal Dodaj na iGoogle Bookmark
За што не објавуваат медиумите, не се ни случило.
ИНТЕРВЈУ
Интервју со
МАКЕДОНСКИ ВЕСТИ
...имаме своја држава ...не постои институција која мисли на иселеништвото.


ВИДЕО ИНТЕРВЈУ
Видео Интервју со ПЕТАР ТЕМЕЛКОВСКИ
Филип Македонецот ...
за нашата иднина...
НА ДЕНЕШЕН ДЕНPascalin

 • BLOG
  World Wide Web

  ЖИВОТ 1.0

  Како да се остане анонимен на web, и секако да се избегне политичко апсење? - Повеќе.

 • MAIL
  Контакт

  Забелешки, мислења и слично можете да оставите во понудениот формулар, или преку електронска пошта Контакт Страна.


 • SHOW
  Search This Site

  За кириличнo пребарување користете Alt+Shift.

 • PROFILE
  Your Profile - ТЕСТ
Агенцииски ВЕСТИ (CNN)


Makedonski Vesti
ВЕСТ ПО ВЕСТ
Курсна листа
НБМ-NBM
> Број: - -
продажен курс за:
дд. мм. 2009.
USD00146.3074
EUR00161.4129
GBP00167.3978
CAD00137.6305
AUD00130.9011
CHF00141.3332
 

Ohridska banka


Skopje Alexander the Great Airport | Macedonia

Euro Broker


ИНФО STYLE


КОМПАНИИСКИ НОВОСТИ


JukeBox
Мини плеер
К О Л У М Н А

САМО ЗА ДА ЗАМИНЕ ЕДЕН ...
МАСКА ЗА ЕГОИЗАМ И ...
КОАЛИЦИЈА НА ВЕТУВАЊА
РЕНТИЈЕРИ НА ОКОЛНОСТИТЕ

ВРЕМЕ
Гевгелија 40°C
Find the Weather for any City, State or Zipcode, or Country

FASHION IN MACEDONIA


Хороскоп
       
       
       
...

Секција за превземање
АНКЕТА
Graphic Design