My Dobar Glas.Com
Dobar Glas Online
М А Г А З И Н
Google
BOOKMARK Насловна КИР LAT

КУЛТУРА

КУЛТУРА


Macedonia

КУЛТУРА


Борис Петров за животно дело
Доказ за естетското во неговото творештво е и наградата за животно дело што на Борис му припадна по повод празникот на градот 7-ми ноември.Тоа беше повод...


КУЛТУРА
СО ЗИЈАН - НЕМА ЗИЈАН
Златна плакета ... ..Зијан од Гевгелија, не се штедеа дланките и богато ги наградија Ацо Митрев, Ице Ќорнаков, Коце и Јане Диневи. Навистина беше пријатно да се следи растежот на една група која го започна чекорењето...
А, се започна во 1978. година кога млади музичари од Гевгелија ја формираа групата Трета...
D&G, ...
ПЛУС » ...
КУЛТУРА
ПОЕТ И ВИРТУОЗ НА ХАВАЈСКА ГИТАРА
Со Џаџев низ светот ...Илија Џаџев, како виртуоз на класична и хавајска гитара одржува над 6.000 бесплатни концерти на подиуми и сцени, во детски градинки, во рударски окна, на железнички станици, гранични караули, касарни, во студентски...
D&G, ...
ПЛУС » ...
World
КУЛТУРА


ЛЕОНИД ЈАНКОВ - Сто години од смртта на гевгелијскиот војвода кој ја пролеа својата крв за честта и слободата на својот народ во месноста Ѓуров Дол на 1-ви септември 1905.година.
Движејќи се својот татко, а понекогаш правејќи му и услуги, Леонид уште млад, се запознал со идеите и целите на Организацијата и на ВМРО, ја сакал а подоцна и го посветил и својот живот.
Dodaj RSS kanal Dodaj na iGoogle Bookmark
За што не објавуваат медиумите, не се ни случило.
ИНТЕРВЈУ
Интервју со
МАКЕДОНСКИ ВЕСТИ
...имаме своја држава ...не постои институција која мисли на иселеништвото.


ВИДЕО ИНТЕРВЈУ
Видео Интервју со ПЕТАР ТЕМЕЛКОВСКИ
Филип Македонецот ...
за нашата иднина...
НА ДЕНЕШЕН ДЕНPascalin

 • BLOG
  World Wide Web

  ЖИВОТ 1.0

  Како да се остане анонимен на web, и секако да се избегне политичко апсење? - Повеќе.

 • MAIL
  Контакт

  Забелешки, мислења и слично можете да оставите во понудениот формулар, или преку електронска пошта Контакт Страна.


 • SHOW
  Search This Site

  За кириличнo пребарување користете Alt+Shift.

 • PROFILE
  Your Profile - ТЕСТ
Агенцииски ВЕСТИ (CNN)


Makedonski Vesti

ВЕСТ ПО ВЕСТ
Курсна листа
НБМ-NBM
Број: - -
продажен курс за:
дд. мм. 2009.
USD00146.3074
EUR00161.4129
GBP00167.3978
CAD00137.6305
AUD00130.9011
CHF00141.3332
 

Ohridska banka


Skopje Alexander the Great Airport | Macedonia

Euro Broker


ИНФО STYLE


КОМПАНИИСКИ НОВОСТИ


JukeBox
Мини плеер
К О Л У М Н А

САМО ЗА ДА ЗАМИНЕ ЕДЕН ...
МАСКА ЗА ЕГОИЗАМ И ...
КОАЛИЦИЈА НА ВЕТУВАЊА
РЕНТИЈЕРИ НА ОКОЛНОСТИТЕ

ВРЕМЕ
Гевгелија 40°C
Find the Weather for any City, State or Zipcode, or Country

FASHION IN MACEDONIA


Хороскоп
       
       
       
...

Секција за превземање
АНКЕТА
За Cbox-от
Сервис за почеток...
Повеќе инфо за сервисот
Graphic Design