My Dobar Glas.Com
Dobar Glas Online
М А Г А З И Н

МАКЕДОНИЈА

МАКЕДОНИЈА


Macedonia
МАКЕДОНИЈА


Право на информирање, како право кое значи точна и благовремена информација, често се нарекува „Право на јавноста да знае“. Слободата на изразување на мисли како едно од основните човекови права, опфака право на слободен пристап до информациите, слобода...
МАКЕДОНИЈА
Правда за Македонците во Стразбур
Настаните околу ОМО „Илинден“ - ПИРИН Последната епизода од серијалот во Стразбур речиси истовремено се случи кога судот од Софија уште еднаш ја одби регистрацијата на ОМО „Илинден“ - ПИРИН.
D&G, ...
ПЛУС » ...
МАКЕДОНИЈА
АМБАСАДОР ЗА СРБИЈА
Љубиша Ѓеоргиевски Повикувајќи се на извори во владеачката ВМРО-ДПМНЕ, медиумите наведуваат дека неговото име веќе се наоѓа на списокот на владините
D&G, ...
ПЛУС » ...
МАКЕДОНИЈА
МАКЕДОНЦИТЕ НИЗ СВЕТОТ
ЛИНКОВИ Линкови на Македонски здруженија, друштва и ... низ светот
D&G, ...
ПЛУС » ...
МАКЕДОНИЈА
Културна Презентација
Поетски достигнувања
Поезија од македонски поети... ...е објавена на најактуелниот американски веб-портал посветен на светската поезија „Poem hunter“
D&G, ...
ПЛУС » ...
Dodaj RSS kanal Dodaj na iGoogle Bookmark
За што не објавуваат медиумите, не се ни случило.
ИНТЕРВЈУ
Интервју со
МАКЕДОНСКИ ВЕСТИ
...имаме своја држава ...не постои институција која мисли на иселеништвото.


ВИДЕО ИНТЕРВЈУ
Видео Интервју со ПЕТАР ТЕМЕЛКОВСКИ
Филип Македонецот ...
за нашата иднина...
НА ДЕНЕШЕН ДЕНPascalin

 • BLOG
  World Wide Web

  ЖИВОТ 1.0

  Како да се остане анонимен на web, и секако да се избегне политичко апсење? - Повеќе.

 • MAIL
  Контакт

  Забелешки, мислења и слично можете да оставите во понудениот формулар, или преку електронска пошта Контакт Страна.


 • SHOW
  Search This Site

  За кириличнo пребарување користете Alt+Shift.

 • PROFILE
  Your Profile - ТЕСТ
Агенцииски ВЕСТИ (CNN)


Makedonski Vesti

ВЕСТ ПО ВЕСТ
Курсна листа
НБМ-NBM
Број: - -
продажен курс за:
дд. мм. 2009.
USD00146.3074
EUR00161.4129
GBP00167.3978
CAD00137.6305
AUD00130.9011
CHF00141.3332
 

Ohridska banka


Skopje Alexander the Great Airport | Macedonia

Euro Broker


ИНФО STYLE


КОМПАНИИСКИ НОВОСТИ


JukeBox
Мини плеер
К О Л У М Н А

САМО ЗА ДА ЗАМИНЕ ЕДЕН ...
МАСКА ЗА ЕГОИЗАМ И ...
КОАЛИЦИЈА НА ВЕТУВАЊА
РЕНТИЈЕРИ НА ОКОЛНОСТИТЕ

ВРЕМЕ
Гевгелија 40°C
Find the Weather for any City, State or Zipcode, or Country

FASHION IN MACEDONIA


Хороскоп
       
       
       
...

Секција за превземање
АНКЕТА
Graphic Design