My Dobar Glas.Com
Dobar Glas Online
М А Г А З И Н
Google
BOOKMARK Насловна КИР LAT

Регионал ИНФО

Регионал ИНФО

АМФAКСИТИДА

АМФAКСИТИДАGevgelija
ГЕВГЕЛИЈА


.. Третата светска војна, доколку ја има, ќе биде војна за вода. Наликува на фантастика но веќе утре ќе биде сурова реалност. Денеска здрава и чиста вода претставува реткост, а уште повеќе ќе биде реткост во наредниот период ...


БОГДАНЦИ
ИМА ЛИ ИДНИНА?
... фактот што Богданци е класифицирано во 34-те градски општини, се потврдуваат капацитетите и одличната инфраструктура на подрачјето, Богданци се избори за статусот на современа урбана и градска општина.
D&G, вести
ПЛУС » ...
ДОЈРАН
"НИЗ ИСТОРИЈАТА"
за ДОЈРАН
Дојран е еден од најстарите градови во Македонија. Првите пишувани податоци датираат од 484 година пред нашата ера од грчкиот историчар Херодот.
D&G, ...
ПЛУС » Вест повеќе...
ВАЛАНДОВО
ЕТНО
Валандовскиот манастир... Валандово и неговата околина изобилуваат со бројни археолошки локалитети од предисторијата, антиката и средниот век.
Еден од значајните средновековни локалиттите е...
D&G, Вести
ПЛУС » ...
МИРАВЦИ
обесштетување
...обесштетување на 255 земјоделски производители од населените места Давидово и Миравци, кои претрпеа најголеми штети...
D&G, Вести
ПЛУС » ...


Dodaj RSS kanal Dodaj na iGoogle Bookmark
За што не објавуваат медиумите, не се ни случило.
ИНТЕРВЈУ
Интервју со
МАКЕДОНСКИ ВЕСТИ
...имаме своја држава ...не постои институција која мисли на иселеништвото.


ВИДЕО ИНТЕРВЈУ
Видео Интервју со ПЕТАР ТЕМЕЛКОВСКИ
Филип Македонецот ...
за нашата иднина...
НА ДЕНЕШЕН ДЕНPascalin

 • BLOG
  World Wide Web

  ЖИВОТ 1.0

  Како да се остане анонимен на web, и секако да се избегне политичко апсење? - Повеќе.

 • MAIL
  Контакт

  Забелешки, мислења и слично можете да оставите во понудениот формулар, или преку електронска пошта Контакт Страна.


 • SHOW
  Search This Site

  За кириличнo пребарување користете Alt+Shift.

 • PROFILE
  Your Profile - ТЕСТ
Агенцииски ВЕСТИ (CNN)


Makedonski Vesti

ВЕСТ ПО ВЕСТ
Курсна листа
НБМ-NBM
Број: - -
продажен курс за:
дд. мм. 2009.
USD00146.3074
EUR00161.4129
GBP00167.3978
CAD00137.6305
AUD00130.9011
CHF00141.3332
 

Ohridska banka


Skopje Alexander the Great Airport | Macedonia

Euro Broker


ИНФО STYLE


КОМПАНИИСКИ НОВОСТИ


JukeBox
Мини плеер
К О Л У М Н А

САМО ЗА ДА ЗАМИНЕ ЕДЕН ...
МАСКА ЗА ЕГОИЗАМ И ...
КОАЛИЦИЈА НА ВЕТУВАЊА
РЕНТИЈЕРИ НА ОКОЛНОСТИТЕ

ВРЕМЕ
Гевгелија 40°C
Find the Weather for any City, State or Zipcode, or Country

FASHION IN MACEDONIA


Хороскоп
       
       
       
...

Секција за превземање
АНКЕТА
За Cbox-от
Сервис за почеток...
Повеќе инфо за сервисот
Graphic Design