My Dobar Glas.Com
Dobar Glas Online
М А Г А З И Н
Google
BOOKMARK Насловна КИР LAT

СПОРТ

СПОРТ


Macedonia
СПОРТ


Владата на Република Македонија реши да го награди секој ракометар од националниот состав со по 5.000 евра, а најдобриот стрелец во историјата на светските првенства...


СПОРТ
Преземање на Вардар!
Македонски Фудбал Игрите околу нашиот најдобар клуб не престануваат, долго време има недоразбирања кои значително влијаат на имџот а ово клуб. Трифун Костовски се пишмани и му...
Q&A, ...
ПЛУС » Македонски Фудбал
СПОРТ
ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
ЕСПЕРО 63
ЛОГИСТИК најдобра
...љубителите на спортот во Гевгелија ги привлече предновогодишниот турнир во мал фудбал Есперо 63. Под ова име и порано се одржувале вакви турнири но по пауза...
D&G, ...
ПЛУС » Повеќе
Ски
СПОРТ


Најголем успех досега на Куш му беше второто место во суперџи на Зимските олимписки игри во Нагано 1998, а има и бронза во велеслалом од СП во Оре пред две години. Швајцарецот две години по ред...
Dodaj RSS kanal Dodaj na iGoogle Bookmark
За што не објавуваат медиумите, не се ни случило.
ИНТЕРВЈУ
Интервју со
МАКЕДОНСКИ ВЕСТИ
...имаме своја држава ...не постои институција која мисли на иселеништвото.


ВИДЕО ИНТЕРВЈУ
Видео Интервју со ПЕТАР ТЕМЕЛКОВСКИ
Филип Македонецот ...
за нашата иднина...
НА ДЕНЕШЕН ДЕНPascalin

 • BLOG
  World Wide Web

  ЖИВОТ 1.0

  Како да се остане анонимен на web, и секако да се избегне политичко апсење? - Повеќе.

 • MAIL
  Контакт

  Забелешки, мислења и слично можете да оставите во понудениот формулар, или преку електронска пошта Контакт Страна.


 • SHOW
  Search This Site

  За кириличнo пребарување користете Alt+Shift.

 • PROFILE
  Your Profile - ТЕСТ
Агенцииски ВЕСТИ (CNN)


Makedonski Vesti

ВЕСТ ПО ВЕСТ
Курсна листа
НБМ-NBM
Број: - -
продажен курс за:
дд. мм. 2009.
USD00146.3074
EUR00161.4129
GBP00167.3978
CAD00137.6305
AUD00130.9011
CHF00141.3332
 

Ohridska banka


Skopje Alexander the Great Airport | Macedonia

Euro Broker


ИНФО STYLE


КОМПАНИИСКИ НОВОСТИ


JukeBox
Мини плеер
К О Л У М Н А

САМО ЗА ДА ЗАМИНЕ ЕДЕН ...
МАСКА ЗА ЕГОИЗАМ И ...
КОАЛИЦИЈА НА ВЕТУВАЊА
РЕНТИЈЕРИ НА ОКОЛНОСТИТЕ

ВРЕМЕ
Гевгелија 40°C
Find the Weather for any City, State or Zipcode, or Country

FASHION IN MACEDONIA


Хороскоп
       
       
       
...

Секција за превземање
АНКЕТА
За Cbox-от
Сервис за почеток...
Повеќе инфо за сервисот
Graphic Design