Видео Галерија

Македонец   The Macedonian
“Македонец” е документарен филм за Мито Алексовски и Децата Бегалци од Егејска Македонија во Полска. Филмот е снимен во 2013 год. во Полска.

повеќе

“ДОНА” Калиопи
Kaliopi – Dona (Macedonia) 2016 Eurovision Song Contest

 

Motocross Grand Prix 2012
Motocross Grand Prix 2012 Macedonia 2
Motocross Grand Prix 2012 Milci, Gevgelija

 

Ја излези Ѓурѓо   Ja Izlezi Gjurgjo
Next Time -Ja Izlezi Gjurgjo
Прекрасна изведба со извонредно сцерарио – .

 

Translate »