Маркетинг

ОГЛАСУВАЊЕ И РЕКЛAМЕН ПРОСТОР ВО “ДОБАР ГЛАС”

Директна продажба – прием на сите видови огласи
Контакт:   oglasi@dobarglas.info

monitor

ЦЕНОВНИК за огласен простор на сајтот “DOBAR GLAS” Online.
Огласни места на http://www.dobarglas.info/
Позиција Димензии Спецификација Начин на плаќање Цена
1. горе 468×60 * INFO PAKET Фиксен закуп 12.500 ден/мес
2. горе 468×60 останати рубрики Фиксен закуп 7,000 ден/мес
3. десно 180×160 * ИНФО ПАКЕТ CPP Види ценовник
4. горе десно 183×60 сите страници Фиксен закуп 6.000 ден/мес
5. горе лево 162×60 сите страници Фиксен закуп 6.000 ден/мес
6. централно 238×128 насловна Фиксен закуп 9.000 ден/мес
7. лево 160×300 насловна Фиксен закуп 14.000 ден/мес
8. десно 180×60 страни Освен Насловна, ИНФО Фиксен закуп 7.000 ден/мес
* ИНФО ПАКЕТ: на сите страници, Насловна, Рубрики, Отворено и сите презентации
* месец се однесува на 30 дена. Со договор (место за банер) може да изврши закуп на различен период.
* Цената 100% се зголемува за банери со политичка содржина
ЗА РОТАЦИОН БАНЕР Цена по приказ (CPP)
Број на прикажувања Цена по прикажување
Основна цена 0,40 ден/приказ
Преку   50.000 0,35 ден/приказ
Преку 150.000 0,30 ден/приказ
Преку 500.000 0,25 ден/приказ
Translate »