ДобарГлас Dobar Glas Online :-: Macedonian Magazine

sott.net

Сите европратеници позитивни на глифосат Монсанто

превземено од: SOTT.NET Практично сите во Европа се контаминирани со корпорациски ГМО хербициди/пестициди: Сите тестирани европратеници имаа позитивни наоди на глифосат Монсанто ИНФО Ви пренесуваме ексклузивна статијата од SOTT, а се однесува на неодамна...
приралник по демократија

Генетско Произведени Невладини Организации

Цивилно општество како коректив на власта???!!! Тоа е само реклама со која се обидоа да го протнат концептот на цивилно општество и целата приказна околу тоа. Во стварноста цивилното општество служи само идеите кои...
Никола Груевски

Интервју на Никола Груевски

ИНТЕРВЈУ: НИКОЛА ГРУЕВСКИ Интервју за telegraf.mk Никола Груевскипретседател на ВМРО-ДПМНЕ Ние имаме две опозиции. Една официјална, СДСМ со неколку сателит или човек-партии со нив и уште една, би ја нарекол платена опозиција, иако индиректно...
Kaliopi-Evrosong-2016

Евросонг, политика или…

Победа на Евросонг Утешна награда за Украина Околу самата песна и настапот на Украина на Евросонг, недвојбено е дека песната е повеќеслојна политичка провокација па затоа и „победи“, не се можеше да се врши...
kolumni

Федерализација на Македонија

АНАЛИЗА НА МИРКА ВЕЛИНОВСКА Федерализација на Македонија и договор за шарено име до 8 јули Европскиот ,,експерт“ Ван Хут кој сe уште се мота во македонскиот простор, нe извести дека во земјава ,,се во...
Makedonija Macedonia

Македонски Здруженија во Служба на?

Деновиве во политичката криза се инволвираат и разноразни здруженија и квази здруженија на Македонците низ светот. Ова самото по себе кажува дека менторите вршат втор бран на засилена мобилизација на сите нивни платеници кои...
Translate »