Tagged: Евровизија Калиопи

Kaliopi-Evrosong-2016

Евросонг, политика или…

Победа на Евросонг Утешна награда за Украина Околу самата песна и настапот на Украина на Евросонг, недвојбено е дека песната е повеќеслојна политичка провокација па затоа и „победи“, не се можеше да се врши...
Kaliopi

Удри, Мавај

Прв пат во животот се нафаќам да напишам нешто на некоја тема која сакам да ја испратам да биде објавена во дневен весник. Не е дека многу пати до сега не сум била десет...
Translate »