Tagged: Русија

Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

Стратешки пораз на американско-израелската политика на Блискиот Исток

преземено: vistini.com Не постојат западни сојузници постојат само западни интереси! Блиски Исток – во кратко Безбедносната архитектура на Блискиот Исток ја разбранува американската инвазија на Ирак во 2003 година со уривање на сунитскиот режим,...
Предупредување за конфликт

Предупредување за конфликт на САД со Русија

објавено: Среда, 1 Јуни 2016 |   http://thesaker.ru  |  http://cluborlov.blogspot.com  |  http://thesaker.is ИНФО Свесни за опасноста за опстанокот на човештвото Руските интелектуалци кои живеат и работат во САД се обратија со отворено писмо до...
Македонија Русија

Дали САД и ЕУ разбираат кој е нивниот вистински непријател

Интервју ОЛЕГ ШЧЕРБАK, Амбасадор на РУСИЈА во МАKЕДОНИЈА Дали САД и ЕУ разбираат кој е нивниот вистински непријател Нашето партнерство е добар пример на коректни односи на взаемна почит меѓу две држави. Нашата соработка...
Translate »