Tagged: dobarglas

Добар Глас

Почитувани!

Има ли денес место за добрите вести,за добрите луѓе, за добрите настани. Велат, добрите луѓе полека ги снемува а на нивно место се множат итроманите, лажоманите, пакосните, безобразните, расипаните и парољубците. Но, дали е...
Translate »