Tagged: Kaliopi

Kaliopi

Удри, Мавај

Прв пат во животот се нафаќам да напишам нешто на некоја тема која сакам да ја испратам да биде објавена во дневен весник. Не е дека многу пати до сега не сум била десет...
Translate »