Tagged: Macedonia 2009

Македонија 2009

МАКЕДОНИЈА 2009 – Година на Искушенија Започна уште една година. Кога бевме малечки едвај чекавме да ни пристигне новата година на санките на виртуелниот Дедо Мраз. Се беше како во бајките, снег до коленици,...
Translate »