Tagged: Nikola Mladenov

Колку чини слободата

Колку чини слободата

После 16 години, неделникот “Фокус” прераснува во дневен весник. Во 1995-та, тој беше со нетрпение чекан од приврзениците на ВМРО-ДПМНЕ. Денес, пак, на него се радуваат блиските на СДСМ. На почетокот бевме етикетирани како...
Translate »