Tagged: Sergej Lavrov

Западот го изгуби чувството за реалност во Украина

Западот го изгуби чувството за реалност во Украина

Изјави шефот на руската дипломатија Сергеј Лавров Сегеј Лавров изјави дека западните земји го изгубиле чувството за реалност кога станува збор за протестите во Украина, а дел од земјите ги нарече провокатори. Тој истакна...
Translate »