Tagged: Sochi

Sochi 2014

Сочи 2014

Зимски Олиписки Игри Сочи 2014 Кога ќе започнат Зимските олимписки игри 2014 во Сочи, ќе се изненадите од: футуристички стадиони ремек-дело на уметноста, сместени покрај морето, восхитувачки поглед на Кавкаските планини кој го имат...
Translate »