Tagged: Ukraina na krstopat

Ukraina

Украина на крстопат!

Бизарна е случајноста во пресрет на зимските олимписки игри во Сочи во Украина да се случува драматична криза идентична како она што се случуваше при отварањето на летните олимписки игри во Пекинг. Мало потсетување,...
Translate »