Tagged: voda

dobra voda

Пиеме ли во Гевгелија канцерогена вода?

ГЕВГЕЛИЈА ЗА ГРАЃАНИТЕ Не еднаш е кажано дека водата одсекогаш претставувала и ќе претставува извор на живот. Без јадење се може но без вода,никако. Уште се вели дека водата во светски рамки претставува толку...
Translate »