Вести Амфакситида

No itemsNo items
ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА  
ОПШТИНА БОГДАНЦИ  
ОПШТИНА ДОЈРАН  
ОПШТИНА ВАЛАНДОВО  
 • СООПШТЕНИЕ ЗА БОГОВЈАЛЕНИЕ-ВОДИЦИ

  СООПШТЕНИЕ    Општина Валандово во соработка со свештените лица од црквата „Св.Димитриј“ Валандово, ќе oрганизира традиционално одбележување на големиот христијански празник “Богојавление-Водици“ со фрлање на светиот крст во водите на градскиот (мал) базент во Валандово на ден 19.01.2017 година (Четврток) со почеток...
 • Одбележан 6-ти Ноември денот на Општина Валандово

  true
       Празникот на Општина Валандово 6 -ти Ноември беше одбележан со низа манифестации. Најпрво на 02.11.2016 година (Среда) во домот на културата од страна на Општинската Организација на Црвен Крст Валандово беше организирана крводарителска акција на која крв даруваа...
 • Црвен крст - Валандово

  true
  По повод одбележувањето на 18 - Октомври меѓународниот ден на борба против трговија со луѓе,на ден 18.10.2016 година [вторник\ ,Општинската организација на Црвен крст Валандово,организира тематска работилница посветена на оваа активност.Работилницата ќе се одржи на ден 18.10.2016 година во просториите...
 
ОПШТИНА МИРАВЦИ  

Поглед на Миравци од железничката пруга Wikipedia
Translate »